Manicure

Ce spune forma degetelor despre tine???

Forma degetelor

Forma degetelor A

Esti o fire foarte vesela, asa ca traversezi cu seninatate chiar si situatiile nefaste. Iti tradezi usor gandurile si emotiile interioare prin expresia fetei si prin gesturi. Ai o atitudine detasata fata de persoanele straine, dar esti foarte implicat in relatiile cu cei dragi. Te exteriorizezi cand simti nevoia si nu lasi nici un gand rau sa iti stice ziua. Iti place sa fii in centrul atentiei si esti multumita ori de ate ori ti se iveste ocazia de a transmite si celorlalti bucuria ta.

Forma degetelor

Forma degetelor B

Esti o fire foarte sensibila, desi acest lucru rareori transpare, deoarece tinzi sa iti reprimi gandurile si sentimentele in tentativa de a-i menaja pe cei din jurul tau. Nu iti place sa te exteriorizezi si tinzi a te ascunde de cei din jurul tau, atunci cand simti ca lucrurile o iau la goana. Poti fi directa dar sensibilitatea ta nu te lasa sa ii superi pe cei la care tii si asta te face o persoana reticenta uneori. Nu poti ascunde tot timpul ceea ce simti si uneori ai tendinta de a izbucni fara a-ti da seama.

Forma degetelor

Forma degetelor C

Nu-ti plac provocarile. Nu vrei sa ai de-a face cu lucruri noi, necunoscute. Respecti opiniile altora. Te aprinzi foarte repede si de cele mai multe ori din lucruri mici. Nu te simti in largul tau atunci cand trebuie sa fii in centrul atentiei si nici nu iti place sa acorzi prea multa atentie. Detaliile noi te fac sa te simti inconfortabil. Esti persoana careia ii place viata si stilul de viata exact asa cum este. Cum te-ai obisnuit. Nu ai nevoie de schimbari.

Forma degetelor


Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *