LifeHacks

Ce spune amprenta ta despre tine?

Exista un studiu stiintific al amprentelor digitale numite dermatoglyphics care ne ajuta sa intelegem modul in care modelul de pe varful degetelor noastre se refera la personalitatea si comportamentul nostru.

Amprente circulare

Acesta este cel mai comun model pentru europeni. Corespunde cu o personalitate calma si echilibranta. Persoanele cu astfel de amprete sunt de obicei simpatice si inceraca sa vina in ajutorul celor care au nevoie. Isi fac rapid prieteni, sunt harnici si responsabili dar foarte rar se gasesc persoane care sa ia initiativa.

Sursa majora de informatii si sentimente pentru astfel de persoane este interactiunea cu cei din jur. Sunt persoane previzibile emotional si au imima deschisa. De obicei poseda o sanatate buna sau excelenta, cu toate ca de copii pot fi foarte bolnaviciosi. Caracterul unei persoane cu modelul bucle este de regula ”sanguina”. Detesta munca obositoare si nu prezinta nici un interes. Daca aveti bucle pe toate varfurile degetelor, atunci aveti o imaginatoe puternica si sunteti acel gen de om ”visator”.

amprente digitale

Amprente arcuite

Persoanele cu acest model sunt energice si increzatoare. Aceasta incredere este izibila din mersul lor, din postura, din miscari si maniere. Uneori se mai invecineaza cu incapatanarea. Nici cand nu li se va putea schimba mentalitatea, abeartiile sau orice decizie vor lua. Acestea odata luate sunt definitizate. Gandirea concreta este predominanta. Astfel de oameni au de obicei probleme de adaptare la schimbarea mediului si de a asculta opiniile altora. Ei aduna impresii si informatii din activitati practice cu toate ca de multe ori prefera sa foloseasca alte persoane pentru a-si atinge obiectivele.

Caracterul unei persoane cu modelul de curbe este coleric. Pun pret pe arta muzicala. Limbajul corpului este expresiv si chiar artistic. Cand dau de necaz trebuie sa isi gaseasca treburi de facut, trebuie sa isi gaseasca o ocupatie. Nu trebuie sa asteptam nimic de la aceste persoane dar sunt extrem de loiali prietenilor.

amprente digitale

Amprente spiralate 

Aceste persoane au un temperament mai ”vascos” dar sunt marinimoase. In mod natural sunt persoane talentate, se fac repede intelese si sunt gata sa analizeze in orice circumstanta imprejurimile. Adesea sunt cazuri in care incep mai multe lucruri deodata dar nu termina nici unul si asa isi pierd interesul.

Astfel de oameni au in general o personalitate instabila, sunt imprevizibile si isi ascund adevaratele sentimente si ganduri. Tind sa caute alinare si auto-reflexie. De multe ori sunt persoane nemultumite de ele insasi si isi pun la indoiala toate capacitatile. Se indoiesc chiar si de cei din jurul lor.

Sursa lor de inspiratie se afla in interiorul lor, in timp ce informatiile sunt obtinute din conturi scrise. Tipul de personalitate este flegmatic. Tipul de discursuri pe care le tin astfel de persoane sunt  lipsite de expresie , linistite si lente. In cazul in care persoana in cauza are pe ambele degete index aceasta panza de paianjen, atunci sunt foarte ganditoare. Ii atrage mult programarea, studiile juridice si de cercetare.
Pentru a rezuma cele de mai sus, oamenii cu acest model au o personalitate versatila si complexa, uneori, ei nici macar nu stiu de ce sunt capabili.

amprente digitale

 

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *