Ce greșeli facem atunci când ne întreținem manichiura cu gel

Distribuie

LifestyleManicureCe greșeli facem atunci când ne întreținem manichiura cu gel

Unghii cu gel

O manichiură cu gel înseamnă o lună de zile fără grija manichiurii. Este utilă și nu necesită atenție suplimentară. Se usucă foarte repede în lampă, durează chiar și mai bine de o lună și strălucește tot timpul.

Cu toate că beneficiile aduse de acest gel se pot enumera aproape până la infinit, trebuie sa luăm în considerare și greșelile care par inofensive dar pe care le facem frecvent. Inofensiv pe termen lung este egal cu manichiura incorectă, răni ale unghiilor și chiar posibilitatea de a pica gelul de pe unghii.

Cele 7 greseli care trebuie evitate:

1. Îti rozi unghiile. Foarte puține sunt cazurile in care gelul se va lipi corect pe unghiile roase. Acesta trebuie aplicat pe unghii sănătoase pentru aderența si susținere.

2. Nu folosești uleiul pentru cuticule. De cele mai multe ori optăm pentru tăierea cuticulelor cu forfecuta sau cu pila electrica specială, însă aceasta nu este o rezolvare de durată. Foloseste ulei pentru cuticule și vei observa cum cuticula se va retrage și va crește mai greu. Te sfătuim să încerci ulei cu vitamina E, acesta hidratează si unghiile.

3. Îndepărtezi gelul de pe unghii cu pila. Pe lângă faptul că durează extrem de mult să îndepărtezi gelul de pe unghii cu pila, este și nesănătos. Pila electrică este indicată sau soluțiile remover. Nu durează decât 15 minute si gelul va fi mai ușor de îndepărtat.

4. Amesteci gelurile. Fiecare gel este constituit din diferite substanțe. Amestecarea a două sau a mai multor geluri poate să conducă la distrugerea manichiurii.

5. Nu respecți pașii pentru realizarea manichiurii. Cand faci cursurile de manichiură/stilist protezist în unghii tehnice, înveți anumiți pași pentru a realiza o manichiură corectă. Dacă sari peste anumite etape, manichiura ta nu va mai fi de calitate. Dacă te afli în poziția de client și observi acest lucru, este timpul sa cauți alt salon.

6. Scoți mână din lampă pentru a-ți verifica telefonul. Apoi te întrebi de ce nu îți rezistă manichiura. Este important ca toți pașii sa fie respectați, pentru ca manichiura sa fie corect realizată, fără să îți afecteze unghia cât și durata manichiurii până la întreținere.

7. Nu mergi la salonul care trebuie. Este foarte important sa alegi salonul care respectă toate normele de igienă. Trebuie să ai în vedere ca toate ustensilele să fie sterilizate si igienizate în mod corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole