HairStyle

6 reguli de urmat pentru a-ti ingriji parul cret!

1. Satinul intretine buclele

Poate nu este indicat sa dormim tot timul pe o perna cu fata din satin, pentru ca este incomod si materialul se simte ciudat. In schimb, putem sa ne prindem parul intr-o esarfa din satin, astfel buclele vor ramane finisate pana dimineata urmatoare.

2. Incercati sa nu folositi sampon tot timpul

Poate pare ireal, dar pentru parul cret natural este indicat sa uitam sa ne spalam cu sampon. Chiar daca samponul nostru este miraculos, si ne defineste buclele, merita sa incercam doar sa ne clatim parul, in cazul in care acesta este sanatos.

3. Nu este necesar nici balsamul

In cele mai multe cazuri, parul cret care nu este tratat, este rigid si incalcit. Ei aflati ca este bine sa ne lasam parul uneori sa respire fara produsele pe care le folosim in general.
Bucle

4. Incercati sa protejati parul

Dar nu prin creme si alti agenti. Incercati sa il lasati sa se usuce liber, sa respire si nu il pieptanati. De multe ori este bine sa ii dam frau liber chiar daca acesta nu se aseaza cum ar trebui. Incearca lucrul asta intro zi cand stai doar in casa.

5. Incearca sa iti atingi parul cat mai putin

Cu cat stam cu mana in par mai mult, cu atat acesta se va supara. Se va ingrasa mai repede, se va electriza si tot efectul natural dispare. Astfel ne enervam si ne spalam cu toate lotiunile si balsamurile pe care le avem pentru curatarea parului.

6. Nu strangeti parul in coada

Chiar daca la munca va incomodeaza, incercati sa il prindeti cat mai lejer. Asfel nu va veti neglija nici scalpul.
Bucle

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *