15 sfaturi simple pentru sănătate, pentru o viață sănătoasă și fericită!

Distribuie

HealthLifeHacks15 sfaturi simple pentru sănătate, pentru o viață sănătoasă și fericită!

Sănătatea este unul dintre cei mai mari factori atunci când vine vorba de a trăi o viață fericită, împlinită, sănătoasă și abundentă.

Există o mare stigmă în ceea ce privește starea de bine, pe care este greu să o practici.

Da, uneori se poate simți că menținerea unui stil de viață sănătos este o provocare copleșitoare care nu se încadrează în realitățile vieții de zi cu zi.

CULTIVA GANDURI POZITIVE

Cea mai mare diferență între a avea o zi bună sau una proastă este atitudinea ta. Când vă treziți și vărsați cafeaua de dimineață pe noua dvs. bluză, aveți două opțiuni:

Opțiunea 1: rămâneți stresat și înnebuniți după noua voastră bluză, continuand să vă spuneți ” De ce viața mea este așa? Totul merge întotdeauna greșit! ” Dacă gândești că totul va fi rău astazi, în timp vei avea acel efect de bulgare de zăpadă și vei atrage mai multe lucruri negative în viața ta, sau:

Opțiunea 2: vă schimbați rapid ținuta și puneți bluza în mașina de spălat, faceți o cafea nouă și puteți iesi ușor din acea situație.
Îți alegi viața după gândurile, acțiunile și obiceiurile bune sau rele.

OBTINE LUMINA DE LA SOARE IN FIECARE ZI

Suntem copiii Soarelui, făcuți să stăm în Soare.

Lumina soarelui este o sursă excelentă de vitamina D, care este unul dintre cei mai necesari nutrienți pentru starea noastră de bine și bunăstare. Ieșiți într-o plimbare de 20 de minute în fiecare zi.

Mișcarea + vitamina D este o combinație rapidă și ușoară pentru ca tu să te simți mai viu. Dacă locuiți într-un loc unde sunt vremea e mai mult de iarnă și mai întunecată, este obligatoriu să folosiți vitamina D. Găsiți cea mai organică și cea mai crudă gratuitate și obțineți sursa de Soare de acolo.

MÂNCĂ MAI MULTE ALIMENTE RAW

Corpurile noastre procesează alimentele crude mai bine decât oricare alt aliment de pe Pământ. Fructele și legumele sunt ambalate cu nutrienți, minerale și toate lucrurile bune pentru ca corpul tău să se simtă cel mai bine.

Amintiți-vă, că sunteți ceea ce mâncați și mâncați ceea ce sunteți. Fructe dimineața și o salată de legume rapidă și ușoară după-amiaza. Există o mulțime de rețete de alimente crude acum. Avem noroc că trăim într-un moment ca acesta.

CONCENTREAZA-TE PE CUM TE SIMTI

Ascultă-ți corpul, emoțiile și sentimentele. Dacă ceva nu se simte bine, indiferent dacă este situația ta actuală de muncă sau relația ta romantică nu este cea în care te simți cel mai bine, schimbă.

Noi ne cunoaștem cel mai bine, este doar societatea, circumstanțele și presiunea care nu ne permit să ne ascultăm mai întâi pe noi înșine.

DANSEAZA MAI DES

Nimeni nu a fost rănit vreodată din cauza unei petreceri cu dans. Nu trebuie să fii grozav la asta, pur și simplu asculți muzica preferată și începi să îți miști corpul într-un mod care să se simtă bine.

Simțiți-vă sexy și mișcați-vă cand nimeni nu se uită. Și dacă există cineva care te urmărește, mișcă-te și mai mult!

FA CEEA CE IUBESTI

Dacă faci lucrurile care îți plac și te pasionează, nu se simte deloc ca o muncă. Doar creați, creați și creați. Suntem aici pe Pământ pentru a face ceea ce iubim, pentru a ne simți bine. Prețuiește-te atât de mult, astfel încât să fii suficient de curajos să faci lucruri pe care le plac

DORMI SUFICIENT

Corpurile noastre sunt vindecate în somn. Ne reîncărcăm bateriile și ne calmăm mințile când dormim. Pune 7-8 ore de somn în lista de priorități. Este doar pentru sănătatea ta.

POARTA STILUL CARE TE DEFINESTE

Crearea ținutelor tale este o formă de artă. Trebuie să ne împodobim corpurile de dulciuri într-un mod care să ne simtim cel mai bine, trebuie să ai acel sentiment de încredere și să zgudui lumea atunci când porți o ținută.

Nu vă fie rușine de alegerea dvs., sunteți unic și asta este lucrul cel mai important.

BEA APA CU CITRICE

Poate fi plictisitor și deloc satisfăcător să bei apă simplă (deși este cea mai bună sursă de a te simți în viață). Faceți apa mai distractivă adăugând orice citrice la alegere. Lămâie, grapefruit … Are un gust mai bun + detoxifică corpul.

AFIRMATE

Afirmările zilnice reprezintă o modalitate a modului în care ne putem schimba convingerile limitante în mintea subconștientă.

Până la urmă vă veți asigura mintea cu noi credințe care vă vor schimba viața în bine. Iată câteva dintre afirmațiile mele preferate pentru diferite domenii ale vieții:

Acestea sunt mici note care pot schimba viața!

15 sfaturi simple pentru sănătate, pentru o viață sănătoasă și fericită!

PRACTICA YOGA ZILNIC

Trebuie doar să găsești acel tip de yoga pe care-l iubești și pe care îl râvnești. Trebuie doar să începi.

Da, sunt zile în care simt că nu vreau să mă îmbrac, dar acestea sunt zilele în care ai nevoie cel mai mult sa te mentii in forma. Nu renunța. Lucrurile grozave necesită timp, nu?

GESTIONEAZA STRESUL CU ACTIVITATI DE AUTO IUBIRE

Îmi plac acele zile speciale de dragoste de sine mai ales duminica, când toată ziua mă iubesc în diferite feluri. Se simte atât de liniștitor pentru suflet, încât săptămâna mea viitoare va avea succes și se împlinește cu vibrații bune. Iată câteva modalități prin care poți exersa iubirea de sine nu numai duminica, ci și zilnic:

  • Băi sare florală
  • Adăugați lumânări și muzică la rutina de răsfăț
  • Cumpără flori pentru tine
  • Faceți o mască de față
  • Urmărește emisiunea ta preferată și ia o înghețată
  • Deseneaza
  • Scrie-ți visele și creează-ți un tabel de viziune
  • Coaceți briose

LASA TRECUTUL ACOLO UNDE II ESTE LOCUL

Este o greutate inutilă pe umeri, lucrează-ți prin emoții și lasă-ți trecutul. Ceea ce a trecut, nu mai este aici.

Concentrează-te asupra momentului prezent, fă-ți viața mai bună acum, exersând să fii mai conștient de cum te simți acum. Întreabă-te ce vrei cu adevărat de la viața ta și acționează asupra ei.

LUATI UN ANIMAL IN ADOPTIE

Există prea multe suflete mici care au rămas în urmă în această viață. Și nu este nevoie să cumpărați un animal de companie nou de la selecționarii de animale. Luați un câine sau o pisică din adăpostul animalelor, fericirea lor va fi totul!

Veți salva viețile cuiva, care este cel mai compasionant lucru pe care îl puteți face pe acest Pământ. Aveți grijă de ele și bucurați-vă că aveți un prieten de-a lungul vieții.

Dacă vorbim despre starea de bine și fericire în acest caz, un animal de companie vă va ajuta să aveți o viață mai fericită – mai multe plimbări, mai mult timp de joacă, mai multe drumeții, mai multă iubire!

BEA SMOOTHIE VERDE IN FIECARE ZI

Fiecare persoană obișnuită ar trebui să obțină suficient de multa verdeata în sistemul său, nu numai prin mancare sănătoasă și fitness. Cel mai simplu mod este consumând smoothie verde.

Puteți adăuga cantitate adecvată de verdeață în smoothie-ul dvs. Doar pune fructe, lapte din plante, iaurt de plante și iată! Sănătos și delicios (de asemenea este mâncare crudă!)

Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile de sănătate  pentru a avea o viață fericită și sănătoasă. Sper că te inspiră să adaugi mai multe activități de bine în viața ta de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole