Cinema

10 seriale palpitante si misterioase pentru adolescenta

10 seriale palpitante si misterioase pentru adolescenta

10. Pretty Little Liars

micutele-misterioase
Micuţele mincinoase – Pretty Little Liars este o producţie ABC Family bazată pe seria de romane cu acelaşi nume a Sarei Shepard. Serialul urmăreşte schimbările din vieţile a patru fete – Hanna, Aria, Spencer şi Emily – după ce “liderul” grupului lor, Alison, dispare, iar ele încep să primească mesaje scrise din partea unui necunoscut care se semnează “A”.

9. Gossip Girl

gossip-girl
Gossip Girl: Intrigi la New York – Serialul Gossip Girl, creat de Stephanie Savage și Josh Schwartz – producători și scenariști a mai multe seriale de succes – surprinde viața unor tineri nu doar foarte frumoși, ci și putred de bogați, din Upper East Side, New York, unde cei bogati incearca sa faca fata relatiilor amoroase, mereu dramatice, si totodata trebuie sa faca cea mai buna alegere privind facultatea.

8. Young & Hungry

young-and-hungry
Young & Hungry este un serial de comedie american creat de David Holden si produs de Ashley Tisdale. Serialul este despre Josh, un tanar antreprenor IT bogat care o angajeza pe Gabi, o tanara bloggarita culinara sa fie noua bucatara personala. Disperata sa-si pastreze noul job, Gabi trebuie sa ii dovedeasca lui Josh si asistenutlui acestuia personal, Elliot care ar prefera un bucatar celebru in locul ei, cat de bine stie sa gateasca. Serialul este bazat dupa viata bloggeritei culinare Gabi Moskowitz din San Francisco.

7. The Secret Circle

secret-circle
Cassie Blake a fost o adolescentă normală și fericită până când mama ei a murit într-un incendiu aparent accidental. Orfană și foarte tristă, Cassie se mută cu bunica ei Jane în frumosul orășel Chance Harbor, Washington – orășel pe care mama ei îl abandonase cu ceva vreme în urmă – ai cărui locuitori par să o cunoască mai bine pe Cassie decât ea însăși. Când Cassie începe să își cunoască colegii de liceu – dintre care dulcea Diana și chipeșul său iubit Adam, singuraticul Nick, fata cea rea Faye și secunda acesteia Melissa – lucruri ciudate încep să se întâmple. Când noii săi prieteni încep să îi explice că se trag din familii de vrăjitoare și că au așteptat-o pe Cassie să li se alăture pentru a completa o nouă generație a Cercului Secret, Cassie refuză să îi creadă, până când Adam îi arată cum să își deblocheze propriile puteri magice. Credința îi este confirmată atunci când găsește o scrisoare de la mama sa, care îi este adresată, într-o veche carte de vrăji, dar abia acum înțelege adevăratul și periculosul său destin. Ce nu știu acești tineri este că nu toți vrăjitorii își folosesc puterile cu un scop pozitiv și este vorba mai ales de adulții din oraș și de asemenea că moartea mamei lui Cassie nu a fost tocmai un accident.

6. The Fosters

the-fosters
Steff Foster si Lena Adams, un cuplu de lesbiene, si-au intemeiat o familie compusa din copii adoptati si unul biologic: Mariana si Jesus sunt gemeni adoptati iar Brandon este fiul biologic al Stephaniei dintr-un mariaj anterior. Totul este bine pana cand familia se mareste prin sosirea lui Jude si a lui Callie Jacob, frati fiind. Acestia au fost adoptati de multe ori iar cand sunt adoptati de aceasta familie, lucrurile incep sa se precipite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *