10 modele de pulovere in nuante monocromatice

Distribuie

LifestyleFashion10 modele de pulovere in nuante monocromatice

Daca nu esti adepta puloverelor impletite trebuie sa devii. Un pulover nu numai ca iti va tine de cald, ci este in trend, sau cum mai spunem noi… se poarta!

Astazi am ales culori monocromatice, la fel de reci ca acest sezon dar si deschise, pentru gusturile fiecareia cu diferite modele care mai simple, care mai complicate, dar frumos realizate.

Albastru in tenta de gri si bej mai inchis

Pulovere monocromatice

Puloverul albastru se potriveste perfect cu orice pereche de jeansi albastri. In acelasi ton cu iarna, acest pulover are un model special ce seamana cu stelutele de nea.

Un model foarte complex la puloverul bej cu o culoare ce scoate in evidenta bine de tot modelul. Se potriveste perfect cu pataloni negri si botine de culoarea puloverului.

Culoarea roz/albastru si materialul fluffy

Pulovere monocromatice

Poate un pulover lung se potriveste mai bine stilului tau. Impletitura este simpla dar tot farmecul il face ata mohair. Puloverul albastru este sexy si placut la atingere.

Puloverul roz, este la fel de fluffy si merge purtat in combinatie cu camasa alba sau cu bustiera.

Pulovere Bej pe gat

Pulovere monocromatice

Nunate de bej cu tenta de roz. Frumos impletite, cu modele deosebite sunt potrivite pentru plimbarile lungi in serile de iarna. Ce este cel mai important la aceste pulovere, gatul intradevar. Cu siguranta unul dintre aceste doua modele iti va tine de cald chiar si in cea mai geroasa zi.

Nuante monocromatice, pulovere de efect

Pulovere monocromatice

Primul pulover se potriveste perfect unei persoane care pune mai mult accent pe hainele sportive. Nuanta atei de la gri deschis spre gri inchis aduce un plus de frumuste acestei piese de vestimentatie. Este un model simplu dar efectul mult asteptat il aduce snurul!

Daca nu esti friguroasa, un model de pulor ca in a doua imagine poate este pe gustul tau. Pe cat de simplu este impletit pe atat de complex devine din cauza modelului pe umeri!

Albastru si alb

Pulovere monocromatice

Albul este unic, este culoarea zapezii, puloverele albe sunt cele mai frumoase dupa parerea mea. Acest model cu clopotei este ideal pentru oricine.

Iar daca tot vorbim de alb, adaugat unui albastru frumos, nu poate iesi decat o minunatie. Facem abstractie de alb si ne uitam la culoarea celui de al doilea pulover. Nuanta este de un albastru potrivit anotimpului friguros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole